Novi Sad
29.08.2012.
15:09 > 08:41
Sednica Skupštine grada Novog Sada, koju je neočekivano sazvala predsednica parlamenta Aleksandra Jerkov (LSV) danas ipak nije održana.

Komentari 116

  • Klajn

    01.09.2012 10:49
    @mirko - sramota
    Volim ove nepismene sto komentarisu. Tebi je Jerkov musko? Vidim da si napisao g. Jerkov, sto bi trebalo da znaci gospodin Jerkov.
  • mirko

    31.08.2012 14:16
    sramota
    Када би имали образа г.Павличић и г.Јерков, би дали оставке, јер одуговлачење не води ничему.Прихватите пораз и пустите већину да ради.
    Грађани трпе ваше игре...
  • Andrija Šrek

    30.08.2012 13:30
    ...
    I vi ćete stvarno glasati na nekim sledećim izborima?
  • linoleum

    30.08.2012 11:04
    ČANAK
    Naš najveći cirkus majstor je dao uputstvo gospođi Jerkov,ne ume ona bilo šta da analizira a kamoli da sprovede bez njegovog cirkuzantskog umešateljstva.Bravo Jerkovka ups, bravo ČANAK nama
    biz tebe u Gradu bilo dosadno.
  • Zoran021

    30.08.2012 09:08
    Jerkov Aleksandra
    Sraman potez jedne ligašice koji zaslužuje isključenje iz stranke.Koristiti se nedemokratskom načinu vladanja više priliči SPS-u iz devedesetih nego LSV iz 2012. godine. Koje preživeo takvu vlast ,zna da je prepozna.
  • Podbarac

    30.08.2012 08:25
    Sramota
    Od ljige se sem ljigavog, drugo i nije dalo očekivati, kao ni od ovijeh da dođu kako su došli.
    Međutim, glavno pitanje je šta se menja sem Rodnija i par vd. direktora javnih preduzeća?
    Možda ništa, ali ćemo zaznati barem delom, gde su završili naš novci.
    A političari če valjda najzad shvatiti, da je gladnom i prevarenom narodu svejedno koje na vlasti, dal novi ili stari ili bivši ili oni ili ovakvi, jer su svi iz iste kujne ispali.
  • anonim

    30.08.2012 08:06
    igrali se vlasti..... papani
    od jučerašnjih naprednjaka i njihovih ne videsmo ništa normalno bolje da nam televizija nije prenosila da vidimo te jadne ljude koji sebore za vlast što se tiče korupcije nikad nam nije rečeno šta su ućarili RADIKALI SIN i TATA
    VUĆEVICI da druge ne spominjem jadan je onaj ko je glasao za vas i NAŠU MAJU-živi bili pa videli.
  • 30.08.2012 07:53
    Ukinuti Politiku!!!!
    Dosta mi je svih tih indijanaca,rolinstonsa,bitlsa,kamenih,cojanih,koznih obraza... svi napolje-Na polje pa nesto i radite.
    dajte nekog ko svet coveka da bude vodja,gazda... jedan al ko svet ne treba gomile,hrpe,kamare lezilebovica da ovo male hleba otimaju od nas ...
  • Pokojni Toza

    30.08.2012 07:31
    Nemam reci za naslov
    Kakav polusvet?! Pa svi zajedno nemaju 3 razreda osnovne skole zavrsena?!? Prebegli iz SRS, kupili glasove...Ma sve je to ne bitno ali mene samo interesuje kako moze stranka koja je do juce podrzavala Seselja i ideje o velikoj Srbiji danas da rukovodi Novim Sadom?!?
    Ko je bre Milos Vucevic? Odakle je on isplivao?
    Kako Boban, Sinisa i ostali konobari i preprodavci deviza da sede po skupštini?
    Nemam reči!
  • @ Aleksandra Jerkov

    30.08.2012 07:22
    NINJA

    Pogotovo više neformalnih oblika obrazovanja, seminara i treninga ...

    "... kasnije na studijama evropskih integracija i regionalizma Univerziteta u Gracu.Takodje je prošla nekoliko NDI i IRI obuka, kao i više neformalnih oblika obrazovanja, seminara i treninga ...

    http://eizbori.com/aleksandra-jerkov-biografija/

    Navorucenije: ko se koristi neformalne oblike oni mu se i vrate kad ovi drugi preuzmu vlast ... "
  • Киза

    30.08.2012 07:07
    Масив риспект
    Мала зна све фазоне са кванташа...
  • BIGA

    30.08.2012 06:56
    TAKO I TREBA
    Izvrsno... Neka je to uradila, SNS,SPS,DVeri i ostalu ekipu niko ne proziva na koji oni nacin otimaju vlast da bi svoje g..ze smestili. Vec se zna ko ce gde direktor da bude u kojim UO ce biti rasporedjeni i sl. Pa to je jasna slika zelje za vlasti a za narod ih bas briga. U sustini svi su mi odvratni. Najbolje bi bilo novi lokalni izbori!!!
  • Pokerash

    30.08.2012 06:48
    Jes da je pala jerkovka i pavlicic na srecu Novog Sada
    al ovaj out je mala od canka objasnila i napravila od vas lodere totalne
    Nisam neki fan te male profesorice srkopskog al ovo joj je potez godine!
    Sto neko rece... samo je proucila pravila igre...
  • 30.08.2012 06:19
    Laza
    I to je bilo to ,Ljigaši kao uvek ljigavili ,Desna ruka levi džep (demokratska stranka) ,zapomagala posle seksanja ,a biće još žešće(nema tu dostojanstva i gospodstva).Pokušaj da se prevari volja naroda, nezakonskim i protiv pravilnika skupštine grada pozivanjem odbornika propao.Zašto,jer i ludom čoveku je jasno da 45 minuta pa i 01.30 čas( i to nekakav drugi objekat suprotan dosadašnjem pozivanju ,mnogi poslanici su tamo otišli u prostorije skupštine grda ,pa tek onda u APV,poziv je bio NEJASAN i smišljen već unapred da dezorjentiše odbornike i dovede ih u zabludu što je protivno zakonu i pravilniku S.G ) ,je nedovoljno za dolazak na sednicu gradskog parlamenta,(pa samo parkiranje u centru grada je ne izvodljivo za 30 min.,a da ne pričamo da večina njih je bila na putu, na odmoru van stana ,kuće ,kod bolesnih roditelja ,van mesta prebivališta) pa zamislite kakavom igrom se služe i zezaju narod Grada Novog Sada,da skratim da je rat izbio, i da se pozivaju voj. obveznici na mesto zborišta ,po zakonu ne mogu i imaju vremena od 06h + 02h ukupno 8 sati jedinice prvog poziva,ej bre u ratu ima vremena od 08 časova , a gradska vlast na čelu sa Malom ,,pametnom Jerkovkom sama daje vremena od 45-60 minuta (pa da su olimpijci ,nisu mogli stići)farsa ,ko je ovde lud .Daleko vam lepa kuća ,ovaki nam ne trebate. I da ne zaboravim ,ovde smrdi na dogovor između pokrajne i grada (LJIgaši)kao navodno se renovira sala ,sve u cilju ometanja sednice ,jer mala plava zna da bi time bila održana sednica jer bi morala biti na radnom mestu pa makar ovi došli i sat vremena posle (bruka).Predlog ,sad bi trebalo da njih 40-42 ,pođu u skupštinu grada i da sednu u fotelje kabineta Predsednika skupštine ili u salu za održavanje sednica skupštine grada (jer se ne renovira ,eventualno peru zavese a ima i dve sale pa izvolte ,kad ona može možete i vi, imate nato prava) te tu sačekaju konačan rasplet ove lakrdije od strane sadašnje- bivše predsednice skupštine grada Jerkov
  • anonim

    30.08.2012 06:18
    lakrdija
    Dragi naši naprednjaci kao i vaši saveznici /kod nas se kaže placenici/ juce ste bili smešni svi ste za cirkus a ne za vlast, ako vas nije sramota novosadjana povucite se na vreme ako nemate obzira prema novosadjanima imajte obzira prema vašoj deci da vas sutra ne psuju.
  • semtex

    30.08.2012 06:08
    @Nezavisni Vojvodjanin
    I to sve sa SRS-m u koaliciji:):):)
  • Ligas

    30.08.2012 05:42
    Moram da priznam da je gospodjica Jerkov nacinila sraman potez koji bi morao da je okonca karijeru u nasoj stranci. Ne moze se covek nacelno bvoriti za demokratiju koristeci nedemokratskim metodama.

    Zato takvi ljudi isplivavaju na vrh stranke(Kostres,Jerkov,Canak) dok dobri,strucni i casni ljudi, koji iskreno vole i zive za Vojvodinu, moraju zbog ovih da crvene?
  • DjP22

    30.08.2012 05:25
    Voz
    Voz istorije je na stanici u Novom Sadu ali gospodjica Jerkov nebi da udje u njega i pored cinjenice da ima kartu za prvu klasu. Sve sto su do sad radili od 2000 pa na ovamo jeste dizanje tenzije i plasenje naroda proslim vremenom uz neizostavno punjenje dzepova. Jahanje na; Autonomiji,pljacki iz Beograda i najnovijoj Cankovoj provali Autonomaski front ili tako nesto dok narod propada a oni pune dzepove NASIM NOVCIMA sad je proslost.
  • milan

    30.08.2012 05:17
    Ko gubi ima pravo da se ljuti.
  • mile

    30.08.2012 05:09
    Alo nova vecino pa saska vas razvali ko bug. skupstinu.treba da vas je sramota prvo sto to radite a posebno kako to radite a onu nacionalnu manjinu koju posebno treba da je sramota nek uzmu nesto da rade i nek skoluju svoju decu pa ce ih mozda neko i ceniti a ne samo nova vecina.
  • Matrix

    30.08.2012 05:06
    Uspela smena gradonačelnika
    Treba promeniti naslov! Ne znam kakav će biti novi gradonačelnik, ali mislim da bi morao mnogo da se potrudi da bude gori od prethodnog. Gospodine Pavličiću i gospođice Jerkov odlazite i ne vraćajte se više. Uhvatili ste se vlasti pa ne puštate ni kada vidite da ste politički poraženi. Jadni ste.
  • 30.08.2012 04:57
    Gotov je!!! Ovaj manevar LSV i DS uz podrsku SRS kojim bi minirali skupstinu i sebi obezbedili jos 6 meseci vlasti je propao. E i za ovo ce morati odgovarati!! Sala skupstine grada je u funkciji! Sednica je prebacena u zgradu Skupstine Vojvodine. Predhodno odbornici LSV,DS iSRS dosli vec oko 13 i sedeli u jednoj od prostorija zgrade Banovine cekajuci trenutaka glasanja gde bi odjednom usli u salu i nadajuci se da SPS nece doci ucestvovali u glasanju minirali glasanje jer niko ne bi imao 40 odbornika ali bi postojala vecina za odlucivanje ( SRS,LSV,DS,SVM bi imao 36 odbornika, nova koalicija bez SPS 35 a ukupno 71) Kvorum je postojao ali vecina ne. Kada su saznali da je SPS pristupio novoj koaliciji i ona je obezbedila vecinu neophodnu za promene, sednica je odlozena a odbornici DS.LSV i SRS su u grupicama napustali zgradi Banovine gde su se nalazili( ne zgradu Skupstine Vojvodine koja se nalazi u zaledju). I za sve ovo moraju da odgovaraju!!! Ovi postupci su slika i prilika nacina kako je ovim gradom upravljala Liga i DS. Toliko onjihovim manirima!
  • ns

    30.08.2012 04:55
    e od sinoć je tek stvarno gotovo, jbg rodni nas ubi u pojam postadosmovojvođani kolateralna šteta u našoj Vojvodini :(

    NOVI SAD -
    "Danas je na sednici Skupštine grada Novog Sada, o čemu je javnost obaveštena, bilo jasno da postoji nova većina u Skupštini. U okviru nove većine u Skupštini grada Novog Sada, koju čine 42 odbornika, postignut je čvrst dogovor o načinu funkcionisanja grada, političkoj platformi, viziji razvoja i principima na kojima će grad Novi Sad funckionisati u naredne četiri godine", navodi se u današnjem saopštenju GO SPS Novi Sad poslatom medijima.

    Kako se ističe u saopštenju novi gradonačelnik Novog Sada biće Miloš Vučević (SNS), zamenik gradonačelnika Borko Ilić (DSS), predsednik Skupštine doc. dr Siniša Sević (SPS), i zamenik predsednika Skupštine Miroslav Ilić (Dveri Novi Sad).

    "Uvereni smo da će ljudi, koji će u narednom periodu upravljati Novim Sadom, od našeg grada ponovo napraviti lidera među gradovima Srbije i mesto poželjno za investicije i bezbedan i pristojan život svih naših sugrađana", ističe se u saopštenju novosadskih socijalista.
  • Nezavisni Vojvodjanin

    30.08.2012 04:50
    Vojvodjanska radikalno demokratska partija
    u toku je osnivanje radikalno demokratske vojvodjanske partije.Program-Vojvodina Republika-Vojvodina u Evropi-Vojvodina u Briselu-Vladavina prava-ravnopravnost svih gradjana-Vojvodjanski novci u vojvodjanskom trezoru-Vojvodjanska policija-sudstvo-zakoni-pravda.Zastupamo radikalno otcepljenje od Srbije,ponistavanje svih srpskih ingerencija na nasoj teritoriji,i to do kraja 2012.Prihvatanje svih pozitivnih evropskih zakona i pravilnika,jednostrano uvodjenje evra kao valute.Nemacko zakonodavstvo i Japanski rukovodioci,Kanadski ili Norveski sistem socijalne zastite.Dosta je bilo srbovanja i srbizama na nasoj teritoriji
  • Pop

    30.08.2012 04:29
    Glupo su vas preveslali. Ne znam kako niko od buduce vlasti nije racunao na ovakvu igricu. Oni vas cekaju sad da zavedete prinudnu upravu u NS pa da kasnije dizu frku kako se iz Beograda otima vlast u Novom Sadu. E sad vi ne budite glupi nego podnesite tuzbu Upravnom sudu koji ce da nalozi predsednici skupstine da na propisan nacin zakaze sednicu i da vas na vreme obavesti. U medjuvremenu na prvoj sledecoj sednici skupstine Grada smenite sve direktore JP i postavite druge i podnesite inicijativu za izmenu Statuta grada tako da Skupstina a na gradonacelnik upravljaju gradskim rezervama. I eto vam sah-mat. Ali ni slucajno ne sme doci do prinudne uprave u Novom Sadu.
  • Dexter

    30.08.2012 03:33
    Dno dna
    Jerkovka je dno dna. Može da se vrati u osnovnu školu i eventualno da bude higijeničarka u razredu, mada je i to suviše odgovorna funkcija za ovu personu. Važno je da će za ovu sprdnju uzeti dnevnicu iz budžeta grada od naših para.
  • Realan

    30.08.2012 01:45
    Ovce su za sisanje
    Cekajte ljudi DS vam neodgovara?Svih ovih godina ih kritikujete kako bedno rade,otimaju...svi se obogatili nevidjeno,cak su im i najdalji rodjaci postali milioneri preko noci preko njih,a sad podrzavate Rodnija i svitu milionera...Gutali smo njihove price kako ce nam super biti bez Slobe,prodacemo drzavna preduzeca-imacemo,a mi sve prodali moguce i jos gore nam,samo nema rata na cega se uvek vlast poziva...Izgleda da onaj HAARP sto vam ga vasi postavili(a nikad nijedno objasnjenje za njega nismo dobili,osim da postoji u Srbiji i na Aljasci SAMO!) stvarno radi.
  • futozan

    29.08.2012 23:30
    odgovor naprednjaku
    Aaaauuuu derane,pa ti imash gadnih problema...neznam samo dal te preveslao neki Futozan ili SPO-vac ali ti puno toga napishesh ali nishta konkretno nekazesh,sem shto usmerish otrovne strelice u jednim te istom smeru...oladi malo,nisi ti nikakav naprednjak,ti si nazadnjak...
  • Penzioner

    29.08.2012 22:51
    Lepo je što se ligaši zabavljaju, ali, da li je Novi Sad to zaslužio? Svi nam se smeju, a i jesmo zaslužili, pošto je cirkus-majstor Čanak dao instrukcije detetu da se igra predsednika Skupštine grada Novog Sada! I sednica Upravnog odbora se, po zakonu, zakazuje 48 sati ranije, kada je predsednik u obavezi da dostavi sav materijal i informacije o vremenu, temi...
    Ovim je "predsednica" ponizila sve Novosađane i diskreditovala instituciju koju predstavlja.
  • 29.08.2012 22:46
    O gdjici Jerkov nikada nisam imao lepo misljenje, ali ovim kafanskim trikovima je dokazala da je u rangu Velje Ilica i Mrkonjica.
  • jaaaaa

    29.08.2012 22:25
    @naprednjak
    e vidis tu se ne slazemo.. ovaj narod je NEVEROVATNO glup! kad dozvoljava da ih isti ljudi je.... 20 godina ,covek mora biti kreten na kub ako veruje srpskim politicarima koji su sve samo ne to cime se nazivaju...muka mi je od svih vas ..sto na ne okupira nemacka japan norveska ili bilo koja normalna zemlja pa da konacno mozemo poceti sve iz pocetka ..da budemo deca ponovo na polovini zivota ..i umrecemo kao srecni tinejdzeri ako nista drugo posto ste nam sve to UKRALI kad mu je bilo prirodno vreme !!!!
  • Perica

    29.08.2012 22:21
    Ljigaski trikovi ali dzaba
    Gotovi ste .
  • robija

    29.08.2012 22:19
    Papani
    Koji je ovaj Vucevic papan! Mislio sam da od nasih fudbalera nema vecih papana, ali evo ga pojavio se kralj svih papana Vucevic. Ako nekom sistemskom greskom i dodjes na vlast, znaj da ces za novosadjane biti uvek papan.
    Uostalom, ajde ponovite izbore da vidite za sta ce biti NS nakon ovog vrlo recitog upoznavanja sa ovim novim papanima. To su , brale, iskompleksirani anonimusi raznih boja i dijagnoza. Tu bi jedni da na tenkovima Vuciceve armije umarsiraju u Novi Sad, drugi bi da SATIRU autonomastvo u Autonomnoj Pokrajini, toboznji Romi bi da ne idu u corku, a da pritom jos i cape po koje javno preduzece, Stranka skupljaca nekretnina, poznatija kao SPO bi naravno jos nekretnina. SPS ovog puta preskacem jer je tih njihovih 7 poslanika izlozeno nezapamcenom pritisku, oni se ovde smatraju neuracunljivim. E pa, ajte na nove izbore da vidimo koliko vas NS ferma! A posto ste papani, nemate petlje za to.
  • Dzukachki Postupak

    29.08.2012 22:13
    Made in USA

    http://www.youtube.com/watch?v=OtthxziaJh8
  • Dzukachki fazoni

    29.08.2012 22:04
    LSV

    Sta kriju kad koriste ovakve dzukachke fazone ja vas pitam?

    Navoruchenije: Sto manje na vlasti to manje u zatvoru ...
  • Edge

    29.08.2012 22:01
    Ovaj sramotni performans Ligasa i Demokrata dovoljno govori o njima, da ljude o ovako znacajnoj sednici obavestavaju na ovaj nacin, neposredno pre pocetka zasedanja kako bi zloupotrebom ovlascenja nastavili diktaturu u gradu .
    Ovo sada definitivno prelazi sve granice i njihovom bezobrazluku i tiraniji nema kraja.
  • probudjeni

    29.08.2012 22:01
    podrzhite normalne!!
    ...vi svi napujdani, ili placheni da trpate one kojima je stvarno stalo i bore se za dobrobit sviju Vojvodjana, sa nekim glupostima, krivi su oni ili ovi...alo bre...sram da vas bude...kako smete da se oglashavate...20 godina ste skenjali sve zhivo, u rat bedu i mrzhnju ste nas oterali sa svima, i nije vam dosta nego bi josh...papani jedni, treba che josh 20 godina da se ishupa iz toga a vi samo zakucavate i dalje eksere na kovchegu...i prozivate demokrate za zadnje 4 godine...djubrad jedna niste do kolena Ligi i Aleksandri ni jedni od vas, oni jedini imaju dostojnosti da vam satru u lice, kolki ste govnari, i zloche...dosta je bilo vashih terora i razaranja normalnog ljudskog drushtva...pustite ljude da zhive vishe, iskompleksirani nacionalistichki patriotski debili...ljudi sad treba jasno dati do znamja ovom shljamu, da su nepozheljni i ako treba na ulice, nije puno vremena ostalo...sad je na masi da se usprotivi ovome bezobrazluku vishe...Aleksandra je uchila kolko je mogla...zar chete stvarno mochi u buduchnosti da zhivite sa chinjenicom da su vas opet ovi bolesnici pred ochima tako ladno zaposeli...za 4 godine, biche nemoguche ih skinuti vishe...marsh bre bando lopovska vishe na chelu sa diktatorom Dachichem i svim njegovim debilima...ustanite ljudi zbog sebe i svojih...neche se ovi demoni sami iz pokajanja i razumnosti povuchi...stoka bahata se osilila...samo napred dobri i bisti ljudi, nedozvolite da vam na silu i strahom natrpaju robovlasni kriminalni iskorumpirani srednji vek i unishte dushu Novog Sada i Vojvodine... SLOBODA NARODU!!
  • Aleksandra Jerkov

    29.08.2012 21:59
    NINJA

    ... kasnije na studijama evropskih integracija i regionalizma Univerziteta u Gracu.Takodje je prošla nekoliko NDI i IRI obuka, kao i više neformalnih oblika obrazovanja, seminara i treninga ...

    http://eizbori.com/aleksandra-jerkov-biografija/

    Navorucenije: ko se koristi neformalne oblike oni mu se i vrate kad ovi drugi preuzmu vlast ...

  • 29.08.2012 21:58
    smena
    Sram ih bilo,nemaju vecinu a hoce da te smene...Pa gde je tvoja vecina...SMESAN SI!
  • 29.08.2012 21:57
    NIje bas sasvim tako
    Po Statutu grada predsednik parlamenta ima obavezu da u roku od 7 dana zakaže sednicu, a da se sednica održi u roku od 15 dana. Ne može se zakazivati sednica par sati pre same Skupštine grada jer time predsednik Skupštine oduzima legitimno pravo odbornicima da u razumnom roku dođu na sednicu. Mnogi tog dana mogu biti na službenom ili bilo kakvom putu (nije svim odbornicima politika jedino zanimanje), udaljeni i sprečeni da dođu na vreme.
  • Vidoviti Mita

    29.08.2012 21:51
    Ovo je početak kraja Rodnija, kad vidim njegovu naivnu facu više mi liči na Trigera .
    Rodni arivederči!
  • Lajoš

    29.08.2012 21:48
    Držte lopova!
    Ne predaje mi se vlast, jer je Vučić najavio borbu protiv korupcije. Šta ću kad ostanem bez imuniteta?

    Ja stvarno neznam zašto svaka vlast misli da je narod debilan. Tao je i Sloba ubeđivao da je crno'belo, a belo'crno. Sad i Pavličić.
    Ono što mnogi novosađani ne znadu je da je gosp. Pavličić rođeni Beograđanin.

    Šta ćemo sa 300 miliona prekomerno potrošenih...? Frka je sad prepustiti vlast koja preispituje staru vlast.
  • boba n

    29.08.2012 21:40
    još jedan dokaz
    da je Vučević nesposoban da bilo šta organizuje. Kad je bilo toliko bitno da se održi sednica zašto nije ušao u salu kao i ostali njegovi nameštenici iz SNS, pa čekao Jerkovku i ostale odbornike? Ma zna se da je bilo povuci-potegni jer nije znao da li će navući dovoljan broj, pa je OKASNIO! SAVET ZA VUČIĆA: taman ima dovoljno vremena da sazoveš sve članove SNS Novog Sada, da saznaš istinu "oči u oči" kako je Vučević izabran, kako članovi GO a pre svega ODGOVORNOST ZA NEUSPEH NA IZBORIMA U N.SADU!
    Ne možeš imati gradonačelnika koji je izgubio izbore i davao ti lažne podatke! Kad to očistiš, kreni sa izborom nosilaca vlasti u N.Sadu!!!
  • егоманијак

    29.08.2012 21:32
    Ванредни избори!


    Уместо обележеним оловкама, овај пут гласање обележеним моткама.
  • brankicans

    29.08.2012 21:30
    Novosadski je polako
    Jesmo mi Novosadjani usporeni, i volEmo da se vadimo na onih akademskih 15 minuta kašnjenja... Ali 45?? Pa za to u "firmi" u kojoj sam ja zaposlena leti 20% s plate, pa ti vidi...
    Vas bi trebalo da kontroliše sam narod!
    Jeste čuli za rečenicu : red, rad i disciplinua? Tu rečenicu sam naučila još u prvom osnovne!
  • cuvar

    29.08.2012 21:22
    Aleksandra ,svaka cast.Ne sme se dozvoliti da nam takvi budu na vlasti... Sto to ne pokusaju u BG ? Mislim da se plase da im beogradjani ne izadju na ulice,pa onda ode i Toma diploma ! Jadna je ova Srbija kad joj je predsednik prvi Seseljev covek nekad,s premijer prvi Slobin pajac. Da se ja pitam zasluzili smo da nas zazidaju definitivno....
  • Tacx

    29.08.2012 21:17
    Ha ha komentar
    Molim Vas, dragi moji novosadjani da mi objasnite, šta je sadašnja vlast dobila ovim očigledno kratkoročnim odlaganjem. Možda još po nekoliko debelih plata u javnim preduzećima? Da li je to možda i jedina svrha svega... Jadno.
  • brankicans

    29.08.2012 21:04
    @LIMAN 3
    Uze mi reč iz usta...
    Pohlepne grabljivice, marš sa ove plemenite livade! A vaš nekorektan lanac ishrane nastavite da sprovodite tamo gde vam to prolazi!
  • 29.08.2012 20:51
    @Liman3
    Slazem se sa tobom, medjutim, u slucaju otcepljenja, bilo bi jos gore. Svi ovi talibani koji se tu sunjaju, ne bi nestali tek teko, vec bi postali jos gori. Tako da nam rat ne bi ginuo...
  • Krojf

    29.08.2012 20:47
    ajnonimus
    Obožavam hiperprodukciju anonimusovih komentara: dajem ih sinčiću da na njima uvežbava pisanje malih i velikih slova, a tvrdi orah interpunkcije ostavljamo za kasnije.
  • ns

    29.08.2012 20:44
    Propao jogurt
  • Zoro

    29.08.2012 20:43
    Greškica
    Pa dobro uredniče hoćete ispraviti greškicu u naslovu teksta. Treba da glasi: "Neuspeo prvi i POSLEDNJI pokušaj smene gradonačelnika"
  • Liman3

    29.08.2012 20:31
    Najbolje bi bilo da se mi lepo odcepimo od Srbije pa onda neka naprednjaci serkaju sta oce sve u duetu sa sps-om i ostalom im bratijom a mogu i Ruse da povedu sa sobom u Srbiju da im prodaju njihovo a ne nase, recimo kao NIS sto su im poklonili za uzvrat da imamo jedno od najskuplih ako ne i najskuplje gorivo na svetu!
  • Pablo

    29.08.2012 20:30
    @Mina
    Kažeš da daješ podršku SNS-u i njihovim koalicionim partnerima, e ba baš lepo. Zanimljivi su im ti partneri, baš probrano društvo, mogli bi naširoko o njima. Dveri-više se ne zna ni koga oni zastupaju, ni koju politiku vode, što bi mi lale rekle, ni di teraju. A uostalom nisu više ni Dveri, pa koga onda zastupaju (verujem da nijedan njihov glasač nije glasao samo da njih petoro uđu u skupštinu, već za nekakvu nacionalnu ideju, ili šta li već, jebem li ga). Čuveni romi bez roma, zvani 2000 din (pa tako puta 10.000, opa malo li je). Oni su baš uložili u svoju ideologiju. Pobeđivali su u svim mestima u kojima nema romskih porodica, kao da su se zainatili (politički fenomeni). Onaj NOPO-vac je priča za sebe, ali zaista samo za sebe, jer kao što reče pokojni Pantelija "Sve što imam ostavljam samom sebi". SPO- pa ovde može svašta, ali baš svašta da se konstatuje. Toliko je toga da me prosto jeza podilazi pa je bolje da pređem na sledećeg koalicionog partnera. A pa da, DSS- ovi obleću već duže vreme kao mačak oko slanine. Neobaveštenost je njihov znak raspoznavanja, s kim oni uđu u koaliciju ni pakao mu neće teško pasti. Pre dva meseca potrčali na kosku DS-a, ali su samo na njoj i ostali. Zapretili, doduše kobajagi, da će da hapse one rome na početku teksta, a onda daj šta daš, dobri su i lažni romi samo da već jednom uhvatimo slaninu. I tako dalje, i tako dalje Panta Rei, Panta Rei. Lepa koalicija, ali za opoziciju (i to im je vrh vrhova).
    I što je neko konstatovao u ranijim komentarima "Što su borci smešniji turnir je uspešniji",prava maksima za ovu "ludu družinu".
  • Копрцање

    29.08.2012 20:16
    Мали ал` тактичари
    Јел` то сад значи да је градска власт јача но икад?
  • Djuro PALICA

    29.08.2012 20:06
    OPET SEX
    AL SAD PRAVI!!!!!!!!
  • Del Boy

    29.08.2012 20:04
    Za one koji vežbaju satiru:

    PLAN g-dina Vučevića za PROSPERITET NS-a kad postane Gradonačalnik:
    If You look here you'll see that you can turn any criminal organization into a political one by simply legalizing every crime you're going to commit.

    Look What They Done To My COUNTRY, ma
    Look What They Done To My TOWN, ma
    Look what they done to my BRAIN, ma
    Well they picked it like a chicken bone
    And I think I'm half insane ma!

  • Naprednjak

    29.08.2012 20:04
    @Futozan - imam predlog...
    Imam i ja predlog, Futožaninu.
    ne mogu svi biti, a ne mogu se ni dogovoriti. Ne mogu neki SPO-vci ili oni što su kupovali glasove biti ni ćinteri, a pogotovu vlast.
    Nego redom, po spisku - po broju osvojenih mandata: DS, SNS... pa dok ne sakupe vecinu.
    A to ko ce biti gradonačelnik ili predsednik skupštine je samo tehničko pitanje.
    U suprotnom, prinudna uprava u Gradu pa vanredni izbori i da se vec ta ujdurma jednom završi.
    Ovaj narod jeste tolerantan, ali ne ni glup ni lud.
    Pa sve tako dok se stvar ne rasčisti. A pametnjakovići od stranačkih prvaka neka kombinuju i sa crnim đavolom dok se ne dozovu u pamet ili pak dok ih ne oduvaju iz kombinatorike bilo koje i bilo kakve.
    Nema interesa građana. Građani neka sami vode računa o svom interesu i kome će dati svoj bedni glas.
  • billy

    29.08.2012 19:58
    drmaj drmaj drmaj
    tresti ce i dalje granu na koju si se popeo dok ne padnes, bolje sidji odmah...ne moze gori da dodje, kladim se o ove gvozdenjake koji su mi jos ostali u dzepu od tvoje uspesno vodjene politike
  • SlobodanNS

    29.08.2012 19:57
    Evidentna večina
    Evidentno je da Pavličić nema večinu u Skupstini grada. Promena vlasti je očigledna na čelu sa SNS-om.
  • Revizor

    29.08.2012 19:54
    DEMOKRATIJA
    Još jedna obmana gradjana Novog Sada od stane DS-a i LSV-a u režiji Pavličića i Jerkovice. U ovom slučaju je potpuno jasno da Vučević ima večinu. Pavličić i Jerkovka neče da prihvate realnost pokušavajući po svaku cenu da ostanu na vlasti. To je svima potpuno jasno.
  • 29.08.2012 19:50
    Na se....e
    Ko kaže da se za sednicu nije znalo.
    Celo prepodne tv b 92 objavljuje da je sednica danas. Takođe RTV objavljuje od 12 sati da prenosi sednicu.
    Gospodo izvinite ali glumiti primadone ispred skupstine nije pametno.
    A da su Vas z.....li, i to je istina.
  • 29.08.2012 19:36
    "Crew"
    Ne filozofiraj i ne pljuj iako jedino to umete. Naravno da nisu dosli na vreme, jer ih je Jerkovka obavestila u 2.15 min i slovima DVA I PETNAEST MINUTA da treba da su na sednici u tri! A to sto prica da ih je obavestila telegramom nije tacno, jer je on stigao upravo pre 15m, za sednicu zakazanu u tri!!!
    Ovo nisu predpostavke nego cinjenice iz prve ruke.
    No nije bitno, jer ce na prvoj sledecoj vlast biti smenjena, kad god to bilo.
  • pekos021

    29.08.2012 19:05
    Duh parlamentarizma kruži Novim Sadom
    Sramota i za jedne i za druge..prve što su na sve načine natezali većinu, a druge što se na ovako sraman način igraju politike..mislim da bi samo novi izbor bili rešenje ili da pređemo na neposrednu demokratiju..posrednici su nam se pokazali kao kilavi!:-)
  • jatzans

    29.08.2012 19:01
    Zabole me više i za jedne i za druge, a , kako da kažem, i za treće.... :)
  • hm

    29.08.2012 18:56
    Pa da ja hocu da srusim vlast i menjam gradonacelnika, ja bih spavao u skupstini dok to ne zavrsim, a ne trcao po Novom Sadu i skupljao odbornike da napravim kvorum. Nije to ni blam, to je prava slika koliko su sposobni oni koji bi da vladaju.
    Najsmesniji mi je Vucevic, zove telefonom. Nisam pravnik, ali verujem da postoji neka procedura, a ne telefon. Aleksandra Jerkov konstatovala da nema vecine i to je to. Sta da su se skupili oko ponoci, jel' bi i tada zvali telefonom?
  • sosa

    29.08.2012 18:47
    @Sosa - Sosa
    Evo, čuvaj taj jogurt, plakaćeš za njim...Ako se jogurtom teraju autonomaši, čime bi trebalo ove druge terati,a? Pa, kontam, govnjivom motkom, bagremovom!
  • Mik

    29.08.2012 18:44
    Sramotan je nacin na koji je sednica zakazana. To je klasicna neodgovornost predsednice Skupstine koju grad kao Novi Sad nikako ne zasluzuje.
  • joe

    29.08.2012 18:41
    "Najukusniji su nemacki politicari", kaze prvi krokodil. "Pivo, vurst... tope se u ustima". - Nemas pojma, kaze drugi. - Francuzi od vina i konjaka imaju nezajebivu aromu. "Pa vi ste amateri", rece treci. "Upravo sam pojeo Srbina i sta da vam kazem: nema kicmu, puter na glavi, a iz bulje mu vire jos trojica"
  • Dzebedaja iz Veseraja

    29.08.2012 18:17
    Carica Aleksandra
    Ostvarila je terensku nadmoc elegantno: oni su se bavili zastrasivanjem, potkupljivanjem, lepljenjem plakata a ona je samo malo analizirala pravila igre... Ne potcenjuj nikad studente sa Filozofskog!
  • OLDTIMER

    29.08.2012 18:11
    Zbog "legitimiteta" gubite cilj borbe
    Velika greska zbog neulaska na vreme za sednicu bez obzira kad i kako je zakazana , osim ako u tom momentu nije neko stigao pa se nije smelo uci bez vecine , ko zna ? Ako je bilo 40 trebalo je uci i na sasvim legalan demokratski nacin izglasati smenu svih starih i poslati ih kuci , Ovako serijal se nastavlja , sad ce Ds da insistira da se ne moze ponovo zakazati sednica sa istom temom jer se inicijator nije pojavio , IGRE BEZ GRANICA
  • Branislav

    29.08.2012 18:05
    Kratkog daha?
    I to su odrasli, ozbiljni ljudi, puni integriteta, a za koje smo mi glasali. Ovih igara ne igraju se više ni deca. Bez obzira ko ju je zavrteo, pokazaće se da je kratkog daha. Sve maske će pasti na prvoj narednoj sednici gde aktuelna vlast: 1)neće moći izglasati ono što želi i to je dokaz promene većine; 2) moći će izglasati to što želi i to je dokaz da opozicija nije došla jer nema većinu. Neverovatno providna i nekreativna igra. Zanima me da li će i dnevnice uzeti za ovu blamažu.
  • zbunjen

    29.08.2012 17:59
    necu da verujem
    Svo vreme razmisljam i nadam se da ipak nije moguce da je vlast bitnija od buducnosti rodjene dece!!! I dalje zelim da verujem da SNS,SPS i ostala ,,VECINA,, ipak imaju toliko savesti da strateska preduzeca ne predaju na milost i nemilost onima koji su izbore kupovali za po 2000 din po glasu.`Zar njima dati n.p.r. Vodovod???
  • ZoranNS

    29.08.2012 17:57
    Ovo je neshvatljivo
    Ovo je neshvatljivo, tražili sednicu, ona sazvana, a Vučević i ini stoje na parkingu i čekaju, ne znam ko je ovde lud, o čemu sada Vučević priča, "iz principa" nije uveo većinu u salu kada je bilo vreme, neka mi objasni onaj kome je ovaj postupak jasan.
  • Lila

    29.08.2012 17:53
    Kakva banda!
    Volela bih da mi neko objasni šta bi ono pre neki dan,mislim na žestoko pljuvanje između DS i LSV? Polizali ste sve gospodo! Koja cena je za to ljigaši? Možda još koje javno preduzeće? Više niko ne dira ni Tiku Simića? Ja sam glasala za DS posle ove "predstave" danas - nikad više!Ovo što ste priredili danas je toliko bedno,dno-dna!
    Najtužnije je što podcenjujete inteligenciju građana Novog Sada!Danas ste upravo izgubili sledeće izbore!
  • Lala

    29.08.2012 17:53
    Neuspeli pokusaj nacosa i facosa da preuzmu grad
  • 29.08.2012 17:38
    Ovima se dupe toliko zalepilo za fotelju da su izgubili svaki dodir sa realnošću. Samo se nadam da neće braniti fotelje do poslednje kapi naše krvi. A Čanak to već najavljuje.
  • 29.08.2012 17:31
    Bacvan
    E moj "Rodni" nema ti pomoci kraj serije.
    Samo da vam vidimo ledja:)
  • Shade

    29.08.2012 17:22
    Samo neka su Naprednjaci izvisili, dosadilo mi je da svakodnevno trpim njihove pritiske! Demokratska opcija je pobedila u Novom Sadu!
  • ЛионКинГ

    29.08.2012 17:20
    Уби ме блам! Па Вучевић не може да скупи кворум, а не да буде Градоначелник. Боље му је да се повуче, достојанствено.
  • iščašeni autonomaš

    29.08.2012 17:20
    Jerkov
    Zbog ovoga mi bi mogla g-đica Jerkov da odgovara pred sudom jer se sprda sa ozbiljnom institucijom
    predsednika skupštine.I te ljude je neko birao.Budimo objektivni, a ne stranački obojeni.Uzgred, A Jerkov ima 4 javne funkcije.
  • Mina

    29.08.2012 17:10
    Evo dragi Novosadjani, uverite se koji likovi vam vode grad! Gde im je moral i dostojanstvo?
    Sazvali su sednicu u roku manjem od 24h po prijemu zahteva grupe odbornika iako imaju zakonski rok od 15 dana. Zakazali su je telefonom iako je zakonska obaveza da se sednice skupstine zakazuju pismenim putem, pozivom koji urucuje kurir. Sazvali su ovu sedncu u ovom roku jer su racunali da jos nije
    postignuta vecina potrebna za smenu vlasti i nisu hteli da im daju vremena da definisu dogovore.Sigurna sam da Novi Sad ne pamti ni jednu sednicu skupstine sazvanu telefonom, ma kako hitna ona bila. U svom stilu su smislili caku jer su znali da nece biti kvoruma, a onda kako gdjica Jerkov kaze, zakon ne predvidja u kom vrmenskom roku se mora obaviti nastavak sednice pa to moze potrajati nedeljama, mesecima, godinama...I onda se pored Pavlicica pojavi na TV niko drugi do gdin Borisav Novakovic. To je da vas podetim onaj isti lik koji je pre nekoliko godina glasao iz Soluna na republickoj skupstini. I kaze prepun sebe da skupstina nema potrebnu vecinu za smenu vlasti, stoga mi nastavljamo da radimo dalje, a ovi is... I tacka. Moralno, kao sto je moralno i njegovo glasanje. Ja nikako nisam glasala za SNS ali posle ovog danas dajem punu podrsku SNS i njihovim kalicionim partnerima da ociste ovu beskrupuloznu, pokvarenu i lazljivu bagru da ih nikada vise ne vidimo na celu ovog grada. To drustvo ogrezlo u korupciji, nepotizmu, samovlascu treba oduvati sa vlasti. Kada DS procisti svoje redove od takvih likova moze se vratiti na vlast, ali sa ovima nikada vise!
  • Sosa

    29.08.2012 17:08
    Sosa
    Jel zna neko do kada ce ovi biti u Skupstini Vojvodine? Ostalo mi je jogurta...
  • srt

    29.08.2012 17:00
    Ne Vučeviću i njegovoj kamarili
    Vučević nije reprezent nas Novosađana ! Stidim se pomisli da bi on mogao da bude novi gradonačelnik !
  • Žuta podmornica

    29.08.2012 16:57
    Gde je ta skupština?
    Pa ovima ne možeš ni vlast predati, kada ne znaju ni gde, ni kada treba da dođu po nju. Eno ih još sede u skupštini, valjda nešto čekaju. Ja sam u nekoj gužvi pa bih zamolio nekog od vas da ode tamo i da im kaže da ne dangube, da mogu kućama. Samo neka ugase svetlo, mi i to plaćamo.
    P.S
    Nije ni čudo što su neobavešteni, pa ušli su u koaliciju sa DSS-om.
  • analiticar

    29.08.2012 16:55
    analiza
    Cudno da se Bojan Pajtic povodom ovih desavanja nije oglasio?
  • 29.08.2012 16:55
    bućkalo
    kakvi somovi,zagrizli su trokraku,ej progutali je do repa,ala su naleteli na bućkalo...ha,ha,ha
  • 29.08.2012 16:33
    Nisam izasao na izbore i ne mislim da će sa dolaskom naprednjaka doći do bilo kakvih promena osim kadrovskih. Posle ovakvog nedemokratskog postupka gđe. Jervok ću sa naprednjacima izaći na ulicu kao što sam to učinio i 2000. Vreme je da dođu neki novi ljudi.
  • Crew

    29.08.2012 16:22
    Cirkuzanti
    Sednica je bila zakazana najpre za 13:30 onda su se pobunili ovi sto hoce da ruse vlast i trazili da skupstina bude u 15h. Onda se pojavi predsednica skupstine na vreme i ceka do 15:45, posle cega konstatuje da nema kvoruma jer je u sali bilo 9 i slovima DEVET odbornika! Dok se tzva skupstinska vecina skuplja iza Banovine na onom travnjaku i onda dodju u 16h i kao jbga mi smo tu a gde ste vi...
    Sve je ispostovano sto ste trazili .To sto ste nesposobni da dodjete na vreme na skupstinu i to vreme koje ste vi trazili da se zakaze sednica je vas problem i samo pokazuje do koje mere ste nesposobni. I vi biste da upravljate Novim Sadom??? Sramota!! Pokrijte se usima!
  • noki

    29.08.2012 16:21
    ccc
    nedaj se Igore!
  • La-Loš

    29.08.2012 16:19
    Ponavljači đaci
    Hajde sad ponovo da učimo da brojimo do 40!
    Saška ulepšala si mi dan.
  • futozan

    29.08.2012 16:16
    imam predlog...
    svi da budu vlast.Sednu,dogovore se shta je najbolje u interesu gradjana,podele preduzeca i kraj ove sage...
  • 29.08.2012 16:14
    DeSiDeNt
    Ja cuo da se ipak nastavlja sada...ukenjao se neki SPS-ovac matori.
  • Sveta

    29.08.2012 16:14
    Ko umije njemu dvije
    Taman kad se mislilo da su žuti utonuli u letargiju, izbaciše keca iz rukava, i uhvatiše opozicionare na spavanju tj., na ručku, ha, ha,ha.
  • DS+LSV+SPO+RDS+SVM=40 + MOZDA

    29.08.2012 16:12
    @Anonimus
    "...DS+LSV+SPO+RDS+SVM=40 + mozda SPS..."

    Veliko je to "mozda"...
  • izborna volja je 50%+1 glas

    29.08.2012 16:00
    Kakav ocajnicki potez gospodjice Jerkov. Jadno bas kao i njihova vlast sto je bila. Direktno priznanje poraza i demonstracija nemoci i panike od suocavanja sa zakonom. Ovo se ne radi ni u najgorim diktaturama i vojnim huntama. Toliko o postovanju demokratskih procedura od strane DSa i LSVa. Neka slobodno prekrse jos po neki zakon i navuku dodatnu gnev naroda nad kojim se izivljavaju.
  • 29.08.2012 16:00
    Vlast ce na kraju ostati manje vise ista: DS+LSV+SPO+RDS+SVM=40 + mozda SPS a Pavlicic je dovidjenja.
  • Hanguber

    29.08.2012 16:00
    Sps
    utisak je da je Sps trojanski konj koji se obija o glavu svima. Vucevic nema pojma i samo trci pred rudu a vreme prolazi. Svi smo smoreni i niko vise nema volje da gleda i slusa gluposti. Rodni bi mogao na odmor dok se momci navatavaju po parkingu
  • Šestić

    29.08.2012 15:58
    Genijalno
    Kakav dribling, majko sveta. Pa ovi iz DS-a i Lige su pravi virtuozi, i Leo Mesi bi tu imao šta da nauči. Ipak su ovi zonska liga za njih.
  • Pera

    29.08.2012 15:58
    drugi put
    "T-Rex:Znam ja da Pavlicic nije sjajan, ali da ga ruse 15 ljudi koji su napustili SRS, 4 koji su izbaceni iz Dveri, 1 koji je izvacen iz NOPO, 6 koji su kupili 10.000 glasova na Klisi i 3 koja su napustila Koaliciju Vojvodina..."
    Dno dna. Hteli bi da se dočepaju vlasti pa da ga arče.Moraće, ipak, malo da pričekaju...
  • CITAT

    29.08.2012 15:49
    "T-Rex - A ruse ga...?
    Znam ja da Pavlicic nije sjajan, ali da ga ruse 15 ljudi koji su napustili SRS, 4 koji su izbaceni iz Dveri, 1 koji je izvacen iz NOPO, 6 koji su kupili 10.000 glasova na Klisi i 3 koja su napustila Koaliciju Vojvodina...

    Pa ljudi, ako vec ovakvog Pavlicica ne mozete da srusite, bolje nemojte ni da se bavite politikom"

    Jel ti sad jasno koliko je pavlicic los?
  • 29.08.2012 15:45
    Ne razumem.
    Kako moze nesto da se zakaze 45 minuta pre pocetka. Ovi nazadnjaci su previse nazadni.
    P.S. Mogli su da porane malo.
  • Ti-NS

    29.08.2012 15:41
    @Džoni
    Pa nisu uspeli da skupe većinu zato što su najobičniji moroni.
    Mada jedini častan izlaz iz ove situacije jeste da DS samoinicijativno izađe iz vlasti jer će u narednom periodu samo od sednice do sednice trošiti energiju na besmisleno i neproduktivno održavanje vlasti u Novom Sadu! Čemu to? Šta je svrha toga? Biti u koaliciji sa prevrtljivom Ligom? Sa RDS-om? Sa SPO? Sa SPS-om, Sa Jerkovkom? Jelićem, Bežanovkom? Sa Sevićem? Pa izbrisaće nas glasči na sledećim izborima. Ja stvarno više ne znam kako to čelnicima DS-a nije jasno?
    Pavličiću ako nizašta drugo ali odgovoran si za ovo besmisleno, iracionalno i neproduktivno održavanje ničega, jer ovo nije vlast ovo je agonija
  • 29.08.2012 15:40

    Oce to kad pravis racun bez krcmara (sps)
  • Palma

    29.08.2012 15:36
    Što su borci smešniji turnir je uspešniji
    I ovi amateri da menjaju gradsku vlast. Pa ni osnovne političke fazone nisu savladali. Skupila se bratija sa ko'ca i konopca pa "ajmo na o ruk, da rušimo vlast". E jeste šarani ispali.
  • Vesti RTV-a

    29.08.2012 15:28
    pogledao sam ih
    G-dja Jerkov je zakazala sednicu navodno telefonom, telegramom i elektronskom postom 45 minuta pre termina odrzavanja. Do pocetka odrzavanja doslo je 9 odbornika a ostali su dosli sa zakasnjenjem. :)
    Trenutno postoji vecina u skupstini ali g-dja Jerkov kaze da postoji rok za zakazivanje sednice ali ne i zakonski rok za nastavak naodrzane sednice. Teoretski ne mora da je zakaze sledece 3-4 godine.
    Ako ovo nije zloupotreba sluzbenog polozaja i razlog za uvodjenje prinudne uprave u Gradu Novom Sadu.
    Kada se jedna strana ponasa ispod svakog nivoa onda potom druga strana bude jos gora.
  • Ljige

    29.08.2012 15:22
    A Ligaši....
    Kakva pokvarena igra LSV-a? Pa gde u svetu ima da se sednica Skupštine grada zakazuje 45 min.pre početka iste!!!??? Kako jadno. Znali ste da ljudi ne mogu stići da biste rekli:nema kvoruma! Pa šta bi sa onim blaćenjem od pre neki dan kada vas je prozvao Pavličić i apostrofirao "Lipov gaj"?
  • Suzana

    29.08.2012 15:15
    Demokrate,
    Ako imate pameti, i ako ne želite da izgubite Novi Sad, podhitno stavljajte novog kandidata za gradonačelnika, to što ste sada u ovakvoj situaciji možete da zahvalite samo Rodniju. Vole vas novosađani, ali njega ne vole.
  • sonja

    29.08.2012 14:51
    Sad bi bila najjača fora da gradski SPS izađe iz stranke, kao i SRS i da lepo formiraju većinu sa DS i LSV i SVM...Kad već otpadnici rade kao da su legalni, nek odpadamo kompletno...hi hi hi
  • jana

    29.08.2012 14:49
    Ako ništa drugo, Jerkovka ih je dobro prodrmala i naterala na jurnjavu...barem su se malko najedili...
  • s

    29.08.2012 14:44
    s
    Je l moguće da niko nije predvideo ovakav rasplet situacije? Tako vam i treba kad ste glupi k'o k...c! Polusvet!
  • Novosadjanin

    29.08.2012 14:40
    Trazili ste gledajte
    Bagro zar ste mislili tek tako da prekrojite izbornu volju Novosadjana
  • 29.08.2012 14:38
    do sad vidim samo izjave beogradskog i pokrajnskog sps-a nigde se ne oglašava gradski a od njih sve zavisi, šta se kuva da mi je znati!?!?!?
  • T-Rex

    29.08.2012 14:29
    A ruse ga...?
    Znam ja da Pavlicic nije sjajan, ali da ga ruse 15 ljudi koji su napustili SRS, 4 koji su izbaceni iz Dveri, 1 koji je izvacen iz NOPO, 6 koji su kupili 10.000 glasova na Klisi i 3 koja su napustila Koaliciju Vojvodina...

    Pa ljudi, ako vec ovakvog Pavlicica ne mozete da srusite, bolje nemojte ni da se bavite politikom
  • Džoni

    29.08.2012 14:27
    Da li ima iko ko zna šta se desilo i zašto je sednica zakazana pa otkazana?
  • futozan

    29.08.2012 14:19
    oce kaki-nece kaki
    Ajde komunjare shta zatezete,hocete el necete...?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna